camping Albatros in Toscane
25 mei 2024 - hu Park Albatros village, Italië
Hallo luitjes,
Hier dan toch weer een blog van mij. Ik was het niet van plan maar krijg zo vaak de opmerking "Ik mis je blog Mar" nou bij deze dan.
Dit jaar moest ik al veel eerder richting Italië rijden aangezien ik 28 maart moet beginnen. Na een drukke laatste week waarbij ik vrienden gedag zeg, Tommy weer naar mijn moeder breng, huis in orde maak. De auto nog een check laat doen, de laatste boodschappen doe, ga ik 23 maart richting Italië. Vriendin Elly rijdt ook dit keer weer gezellig met mij mee. We gaan eerst naar Milaan. Daar verblijven we in een hotel net buiten Milaan. Het worden 3 dagen van Milaan bekijken, shoppen , terras zitten en heerlijk eten. Op donderdag moet ik op de camping zijn want vrijdag begint mijn eerste werkdag. Bij aankomst eerst maar eens mijn leefmobilehome in orde maken. Deze was redelijk schoon op wat muizenkorrels na. Hier liepen wel even de rillingen over mijn rug. Want ik ben echt als de dood voor muizen. Maar ik ben voorbereid want ik heb een muizen en ratten apparaatje bij me waar zij niet blij van worden. Hopelijk werkt het zo goed als beweerd wordt. Vrijdag gaat Elly terug naar Nederland en begint voor mij het seizoen.
Ik werk dus op camping Albatros en we zijn met 3 teams. Natasja en Bianca, Henri en Gulja en mij persoontje.
Dit jaar heb ik het beheer over 17 mobilehomes, deze moeten eerst uit de winterstand gehaald worden en goed schoon gemaakt worden voor het nieuwe seizoen. Dit is dit keer een behoorlijke klus waarbij het hard werken is om alles op tijd af te krijgen. Deze camping is groot en dan bedoel ik echt groot, dat betekent dat er veel bij komt kijken. De ruimte met onze voorraad, de tent die bestemd is voor alleen al de linnen, de kinderfietsen. Alles is veel meer dan voorgaande seizoenen. Voordat alles op orde is zijn we weken verder. En dan begint 27 april het seizoen. Deze dag hebben we 54 aankomsten. De rij met gasten was mega. We moeten allemaal even wennen aan het samen werken en weer warm draaien. Maar met vijven vinden we al snel de goeie manier om deze rij weg te werken. En het seizoen is begonnen. Daar hoort ook bij dat er storingen komen. Telefoontjes en de berichten vliegen ons om de horen. Maar dat hoort er nou eenmaal bij. Aangezien wij niet op de camping zelf wonen maar 10 minuten verder op een andere camping betekent dit veel heen en weer rijden met de golfkar. Gelukkig houden mijn gasten zich redelijk rustig maar als ik de meiden soms hoor heb ik echt met ze te doen.
Ik ben ondertussen alweer 2 maanden in Italië en ik heb mijn draai helemaal gevonden. Geniet enorm van het in Italië zijn. Ik woon ontzettend gezellig met mijn collega's en heb ook ontzettende leuke lieve overburen. De avonden met elkaar en dan gezellig met een wijntje zijn niet meer te tellen. Afgelopen week was mijn vriendin Monique gezellig bij mij op bezoek. We zijn lekker op pad gegaan hier in de omgeving. Paar uurtjes op het strand gelegen. Regelmatig op het terras gezeten en de beste pasta carbonara gegeten. Maar aan alles komt een eind en donderdag ging Moon weer terug naar Nederland.
Maar mijn tijd alleen is niet voor lang want vandaag komen Amber en Roan met Coen gezellig naar mij toe. Na 2 maanden zonder hen kan ik ze vanmiddag eindelijk weer heerlijk vasthouden en knuffelen. Wat ik ook zo leuk vind is om hun te laten zien waar ik woon en werk. Ik ga ze de omgeving laten zien. En er staat een wijnproeverij op de planning voor maandag. Ik heb deze week weinig aankomsten en als de gasten zich een beetje rustig houden kunnen we er 5 mooie dagen van maken. Ik zie er naar uit. Het bezoek houdt niet op want 1 juni dienen de volgende zich alweer aan. Dan gaan Saskia en Marjan een hele week komen. Ik heb een mobilehome gehuurd voor hen en met elkaar verblijven we op de camping. Gezellig tussen mijn gasten. Aangezien de mei vakantie dan voorbij is wordt het rustiger op de camping en heb ik meer tijd om de omgeving te verkennen.
Dan is het nu de hoogste tijd om richting de camping te gaan met mijn buggy. Even de gasten goedemorgen wensen.
Fijne dag allemaal en de groetjes uit het zonnige Toscane.

Toch zeker leuk je blog te lezen. Voel je weer een beetje dichterbij en ook gewoon leuk te lezen wat je er allemaal meemaakt. Blijf lekker genieten daar! Zo te lezen gaat dat helemaal goed komen. X
Geniet van alles, dikke kus Ge & Jud
Ik kijk uit naar jou verhalen 😍
Wij zien elkaar dit jaar niet helaas, maar veel succes😉
Ik ben ook weer van de partij! Ooit, toen de kinderen nog op de lagere school zaten, een hele leuke vakantie gehad op camping Albatros. Mooie herinneringen aan. Succes daar.
Simone xxx